zondag, 16. februari 2020 - 14:11 Update: 16-02-2020 14:46

Dode en 2 zwaargewonden bij ernstig ongeval Roermond

politie-agente-pistool
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Roermond

Zondagachtend is in Roermond bij een ernstig verkeersongeval op de Sint Wirosingel een man om het leven gekomen en raakten twee andere mannen ernstig gewond. Dit meldt de politie zondag.

Boom

Net voor 11.00 uur kreeg de politie de melding van het ongeval op de Sint Wirosingel. De bestuurder verloor de macht over het stuur waardoor de auto van de weg raakte. In de berm botste de auto tegen een boom. Alle drie de inzittenden raakten ernstig gewond bij de aanrijding. De man op de achterbank werd gereanimeerd maar dat kon zijn leven niet meer redden. Hij overleed ter plekke.

Beknelling

De bestuurder en de bijrijder zaten allebei bekneld. Ze werden door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. De medisch team uit de gealarmeerde traumahelikopter verleende bijstand aan het ambulance personeel. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Roemenië 

De politie onderzoekt de aanrijding. De drie mannen komen uit Roemenië. De bestuurder is een 36-jarige Roemeen. De leeftijden van beide andere inzittenden zijn op dit moment nog niet bekend.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: