zondag, 16. februari 2020 - 20:26 Update: 16-02-2020 20:31

Op straat aangetroffen zwaargewonde man (33) in Eindhoven overleden

Foto van ambulance in donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Eindhoven

Een man, die zondagochtend vroeg zwaargewond op straat in Eindhoven werd aangetroffen is zondagmiddag in het ziekenhuis overleden. Dit meldt de politie zondag.

Geweldsincident

Het gaat om een 33-jarige man uit Best. Hij werd zondagochtend rond 07.15 uur zwaargewond aangetroffen op de Generaal Reyndersweg in Eindhoven. Zijn verwondingen zijn vermoedelijk het gevolg van een geweldsincident. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Onderzoek

Voorbijgangers meldden zondagochtend dat zij een zwaargewonde man op straat zagen liggen. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen de man aan. Hij was buiten bewustzijn. De man is per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Daar is hij aan het eind van de middag aan zijn verwondingen overleden. Er zijn aanwijzingen dat de man ernstig is mishandeld. Rechercheurs doen sporen- en buurtonderzoek dat daar duidelijkheid over moet geven.

Oproep voor getuigen

De politie wil graag in contact komen met iedereen die het onderzoek verder kan helpen. Hebt u iets gezien of gehoord waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: