woensdag, 4. maart 2020 - 14:29 Update: 04-03-2020 14:42

Drugslab aangetroffen in Brabantse Lepelstraat

agenten-donker-politie
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Lepelstraat

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op een erf aan de Noorder Kreekweg in Lepelstraat vier mannen aangehouden. 'De vier werden aangetroffen bij en in een drugslab dat gevestigd zat in één van de loodsen op het erf', zo meldt de politie woensdag.

Anonieme tip

Via een anonieme tip kwam de politie in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 maart 2020 op het spoor van het laboratorium in Lepelstraat. Toen agenten een onderzoek instelden in één van de loodsen op het terrein bleken daar drie mannen aanwezig te zijn. Ook bevond zich nog een man op het terrein waar de loods gevestigd was. 

Aangehouden

De vier mannen zijn meteen aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij het in de loods aanwezige drugslab. Drie van de vier mannen hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn 50, 46 en 25 jaar oud. De vierde verdachte betreft de eigenaar van de loods. Alle verdachten zijn ingesloten en zullen later een verklaring mogen afleggen.

Ontruiming loods

Woensdagmiddag is gestart met de ontruiming van de loods. De politie stelt een onderzoek in naar wat er exact gefabriceerd werd in de loods aan de Noorder Kreekweg.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: