zaterdag, 6. juni 2020 - 9:20 Update: 06-06-2020 12:50

Rotterdammer (58) doodgeschoten mogelijk liquidatie

afzetlint-donker-politie-motor
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

Vrijdagavond is in Rotterdam bij een schietincident op de Clazina Kouwenbergzoom een 58-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. Dit meldt de politie zaterdag.

Reanimatie mocht niet meer baten

'Hulpverleners troffen de man zwaargewond aan. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet baten. Hij overleed ter plekke', aldus de politie. Een speciaal rechercheteam onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Nog geen aanhoudingen

Omwonenden hoorden om 22:15 uur meerdere schoten en belden 112. Hulpdiensten konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen. Ondanks pogingen de man te reanimeren, overleed hij ter plekke. Direct werd een onderzoek in de omgeving gestart. Er is met getuigen gesproken en vandaag gaat dat onderzoek verder. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Brandende auto

Op de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel, niet ver van de Clazina Kouwenbergzoom, werd kort na het schietincident een brandende auto aangetroffen. De politie vermoedt dat het de vluchtauto is die is gebruikt bij het schietincident. Op de auto is uitvoerig sporenonderzoek verricht.

Informatie

Heeft u meer informatie over dit incident, heeft u de dader(s) en de vluchtauto gezien, heeft u camerabeelden neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie: