woensdag, 19. augustus 2020 - 18:54

Moeder met baby in woning overvallen

politiejas
Foto: Politie
Venray

De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een woningoverval die afgelopen vrijdagmiddag plaatsvond aan de Doormanstraat.

Een onbekende man en vrouw weten zich vrijdagmiddag rond 13.15 uur toegang te verschaffen tot het flatgebouw en bellen aan bij een appartement, waar op dat moment bewoonster alleen met haar baby thuis is. Als ze de deur opent wordt ze door de man vastgehouden, terwijl zijn vrouwelijke compagnon de woning binnen gaat. In het pools wordt er gevraagd om geld. De bewoonster weet zich uiteindelijk los te worstelen en kan buiten om hulp roepen. Daarop gaan de twee verdachten er vandoor met als buit een kostbare ring.

Signalement verdachte

Het gaat om twee verdachten, een man en vrouw. De man had donkerbruin tot zwart haar en is ongeveer 1.75 meter groot. Hij droeg een zwartkleurig T-shirt. De vrouw had blond haar en had haar haar in een knotje. Zij is rond de 25 jaar oud geschat en droeg een shirt met een tijgerprint.

Het voorval heeft grote impact op de bewoonster. De politie hoopt dan ook op getuigen die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie over de beide verdachten, zodat we deze snel kunnen aanhouden. Deel uw informatie via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: