maandag, 14. september 2020 - 15:06 Update: 14-09-2020 15:18

Overleden man aangetroffen in Lage Vaart bij Lelystad

lage-vaart-overleden-man
Foto: Screenshot Google Maps
Lelystad

Vissers hebben afgelopen zaterdagmiddag rond 11.45 uur het lichaam van een overleden man gevonden in de Lage Vaart, aan de kant van de Oostvaardersplassen. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Doodsoorzaak

'Er wordt op dit moment onderzocht hoe de man om het leven is gekomen. Uit onderzoek blijkt dat de man twee a drie dagen in het water heeft gelegen', aldus de politie.

Uiterlijke kenmerken

Het gaat om een man van tussen de 25 en 35 jaar oud met een blanke huidskleur. Normaal tot licht fors postuur en een lengte van ongeveer 1,85 meter. Kort stekelhaar met de zijkanten opgeschoren, licht baardje en snorretje. Grijze hoodie met de stad New York erop en zwarte joggingsbroek met blauwe witte Adidas schoenen. 

Getuigen

Wie de man is en hoe hij daar terecht is gekomen, is op dit moment nog niet bekend. Daarom zoekt de politie getuigen die afgelopen week iets opvallends hebben gezien in de omgeving van Lage Vaart, of in de omgeving van hotel/restaurant Hajé/De Aalscholver. Kent u iemand die voldoet aan het signalement, of heeft u meer informatie over de identiteit van het slachtoffer? Bel met de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: