donderdag, 29. oktober 2020 - 18:36 Update: 29-10-2020 20:36

Drie levende pups in kinderrugzakje achtergelaten bij station Deventer

pups-hond
Foto: Politie Deventer
rugtas-frozen
Foto: Politie Deventer
Deventer

De politie vraagt de hulp van mogelijke getuigen bij het oplossen van de vondst van drie pasgeboren nog levende pups die woensdagmiddag in een kinderrugzakje van 'Frozen' zijn achtergelaten aan de achterzijde van het station aan de Diepenveenseweg.

Omstreeks 14.00 - 14.30 uur

'Op woensdag 28 oktober 2020 werden aan de Diepenveenseweg te Deventer, aan de achterzijde van het station drie pasgeboren pups achtergelaten in een kinderrugtas. Dit vond plaats omstreeks 14.00 uur - 14.30 uur', zo meldt de politie op haar Facebookpagina.

'Frozen' rugtas

'Wie heeft een persoon met de op de tweede foto getoonde rugtas gezien in de omgeving van Station Deventer? Wie heeft er camerabeelden van de omgeving achterzijde station, dan graag deze uitkijken naar een persoon met de rugtas', zo vraagt de politie.

Opeens geen pups meer

Wie weet iemand die een vermoedelijk Stafford teef heeft die nu zonder pups zit? De  eigenaar kan als smoes tegen zijn/haar omgeving hebben gezegd dat de pups dood zouden zijn geboren. 'Met de pups gaat het gelukkig goed. Ze zijn opgevangen in een gastgezin en krijgen nu alle nodige zorg', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: