dinsdag, 11. mei 2021 - 9:14 Update: 11-05-2021 15:40

Dode na val uit raam in Amsterdam

Politie doet onderzoek op plaats incident
Foto: Bon
Amsterdam

Op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam is dinsdagmorgen een persoon om het leven gekomen. Deze is vermoedelijk uit het raam gevallen en op de stoep terecht gekomen.

Overleden

Omstreeks 06.30 uur kregen de hulpdiensten de melding van het incident en troffen een jongeman aan die op de stoep lag. Hij is nog gereanimeerd, maar overleed op de plaats van het incident.

Getuige

Een getuige zegt tegenover AT5: ‘Ik hoorde gerinkel van glas en hoorde vlak daarna een jongen schreeuwen. Ik zag de jongen op de grond liggen. Een andere jongen zag ik eromheen heel hard schreeuwen.’ De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Update 15.00 uur

'Twee mannen die aanwezig waren in de woning zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor', zo laat de politie dinsdagamiddag weten. Wat er precies heeft plaatsgevonden in de woning vlak voor de val is nog onduidelijk. De recherche en Forensische Opsporing zijn de hele dag bezig geweest op de plaats delict. De recherche onderzoekt meerdere scenario’s. De familie van het slachtoffer is inmiddels in kennis gesteld en in contact gebracht met een familierechercheur.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: