dinsdag, 19. oktober 2021 - 11:18 Update: 19-10-2021 12:23

'Man overleden na duw voor tram'

Politieagent
Den Haag

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) doet uitgebreid onderzoek naar het overlijden van een man die op maandagavond 18 oktober door een tram op de Rijswijkse Landingslaan werd aangereden. De politie is dringend op zoek naar getuigen en camerabeelden. Inmiddels hebben zich drie verdachten bij de politie gemeld.

Rond 20.50 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon bij de tramhalte van de Anthony Fokkersingel door een tram was aangereden. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de man ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Op dit moment is de identiteit van het overleden slachtoffer nog niet bekend.

Team Grootschalige Opsporing

Omdat er aanwijzingen waren dat er mogelijk sprake was van een misdrijf werd er direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO), onder leiding vaneen officier van justitie samengesteld. De hele nacht hebben rechercheurs van de Forensische Opsporing onderzoek gedaan. Ook werden er in de buurt camerabeelden uitgekeken en met getuigen gesproken. Getuigen verklaarden dat er mogelijk drie personen betrokken waren en dat deze na het incident wegliepen in de richting van de Anthony Fokkersingel. Deze drie personen hadden donkerkleurige hoodies aan met opvallende witkleurige letters op hun rug.

Drie verdachten melden zich

In de loop van maandagavond heeft zich een 15-jarige jongen uit Den Haag vrijwillig aan een politiebureau gemeld. Op dinsdagochtend hebben zich nog twee verdachten gemeld, een 15-jarige jongen en een 18-jarige jongen, beiden afkomstig uit Den Haag. Deze jongens zijn direct aangehouden en ingesloten.  

Categorie:
Provincie: