vrijdag, 25. maart 2022 - 13:34 Update: 25-03-2022 13:39

'Ontevreden' patiënt bedreigt en verwondt tandarts

tandarts-spiegel-haak
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Breda

Vrijdagochtend heeft een patiënt in Breda bij een tandartsenpraktijk een tandarts bedreigd en verwond met een steekvoorwerp. 'De was het niet eens met een eerdere behandeling', zo laat de politie vrijdagmiddag weten.

Paniektelefoontje

Vrijdagochtend kwam er een paniektelefoontje binnen bij het Operationeel Centrum. In een tandartsenpraktijk aan de Pastoor van Spaandonkstraat had een man met een steekvoorwerk personeel bedreigd en een tandarts verwond. Agenten spoedden zich naar de praktijk. Daar blijkt de verdachte al gevlucht. 

Tandarts in hals gestoken

De man zou het niet eens zijn met een eerdere spoedbehandeling en wilde zijn geld terug hebben. De tandarts is lichtgewond maar heeft wel een wond in zijn hals. Ambulancepersoneel ontfermt zich over hem. Het personeel is erg geschrokken van het incident.

Man aangehouden

De identiteit van de verdachte was bekend en agenten begonnen een zoektocht naar hem. Na korte tijd vonden ze hem ook en werd de 27-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden. Hem zal poging tot doodslag ten laste gelegd worden in verband met de wond in de hals van de tandarts.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: