zondag, 15. mei 2022 - 9:02 Update: 15-05-2022 9:04

Belg onder bedreiging vuurwapen van horloge beroofd in Breda

agenten-donker-verlichting
Breda

Een 24-jarige inwoner van het Belgische Kapelle-Op-Den-Bos is zaterdagavond onder bedreiging van een vuurwapen met geweld van zijn horloge beroofd. 'We zijn op zoek naar getuigen of relevante beelden van beveiligingscamera’s', zo meldt de politie zondag.

Klap met vuurwapen

Zaterdagavond om 22.20 uur liep het slachtoffer samen met zijn vriendin over de Roerstraat in Breda, toen hij plots van achteren om zijn nek gegrepen werd. Iemand trok hem naar de grond en eiste vervolgens zijn horloge op. Toen het slachtoffer dit horloge kennelijk niet snel genoeg van af deed kreeg hij een klap met een vuurwapen. 

Vriendin ook vastgepakt en bedreigd

Een dader hield het slachtoffer vervolgens onder bedwang, terwijl een tweede dader zijn horloge af deed. De vriendin van het slachtoffer rende ondertussen naar hun auto in een poging de politie te bellen, maar ook zij werd vastgepakt en bedreigd. Meteen daarna renden beiden verdachten in de richting van de Oranjeboomstraat weg.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar personen die iets gezien zouden kunnen hebben van deze straatroof. Ook wordt aan mensen in deze buurt die in het bezit zijn van een (deurbel-) beveiligingscamera gevraagd om eventuele relevante beelden ter beschikking te stellen aan de politie. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: