zondag, 26. juni 2022 - 9:08 Update: 27-06-2022 14:05

Dode en 6 gewonden bij ernstig ongeval op A58 bij Bavel

politieauto-snelweg-ongeval
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Bavel/Chaam

In de nacht van zaterdag op zondag is op de A58 ter hoogte van de afslag Bavel een ernstig verkeerongeval gebeurd waarbij een dode is gevallen en 6 personen gewond zijn geraakt. De zeven personen zaten in een voertuig dat werd aangereden. Dit meldt de politie zondag.

Auto op zijn kant terecht gekomen

'Bij het ongeval, dat rond 00.15 uur gebeurde, waren drie voertuigen betrokken', aldus de politie. Het ongeval gebeurde bij knooppunt Sint Annabosch bij de toerit naar de A27. Een achteropkomende auto reed op de auto met de zeven inzittenden in. De auto is tegen een vangrail gekomen en op zijn kant terecht gekomen waarna een tweede voertuig de auto heeft geraakt.

Hulpverlening omstanders

Omstanders zijn direct gestopt en hebben hulp verleend. Zes inzittenden, vier vrouwen, een man en een kind, zijn naar een ziekenhuis gebracht. De 53-jarige vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden. Twee andere voertuigen hebben moeten uitwijken en liepen schade op. Inzittenden van de andere betrokken auto’s raakten niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het ongeval. Tijdens de hulpverlening en het politieonderzoek was de snelweg afgesloten.

Categorie:
Provincie: