donderdag, 30. juni 2022 - 20:02 Update: 30-06-2022 20:09

Vrouw (68) dood in woning Rosmalen aangetroffen, zoon (40) aangehouden

Foto van forensisch onderzoek rond woning | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rosmalen

De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in Rosmalen. 'De 68-jarige vrouw werd woensdagavond na een melding rond 23.00 uur dood aangetroffen in haar woning aan de Wethouder Noppenlaan. De exacte doodsoorzaak is nog niet duidelijk', zo meldt de politie donderdag.

Zoon (40) aangehouden

'In het onderzoek houden we rekening met meerdere scenario’s. De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is als verdachte aangehouden. We onderzoeken wat er precies is gebeurd', aldus de politie.

Onderzoek

Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was een natuurlijk overlijden is de politie een onderzoek opgestart. Zo voerden rechercheurs van de forensische opsporing uitgebreid sporenonderzoek uit in én om de woning. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vast komen te staan. Daarom houdt de politie rekening met meerdere scenario’s. 

Aanhouding

De 40-jarige zoon van de overleden vrouw is gisteren als verdachte aangehouden.  Of én wat voor rol hij heeft gespeeld in het overlijden zijn vragen die deel uitmaken van het onderzoek.

Vervolgonderzoek

Het politieonderzoek is dus nog in volle gang en zoals aangegeven worden er verschillende scenario’s onderzocht. Zo bekijkt de politie camerabeelden en worden mogelijke getuigen gehoord. Ook vindt er op een later moment nader forensisch onderzoek plaats waarmee hopelijk meer duidelijkheid komt over de doodsoorzaak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: