woensdag, 20. juli 2022 - 16:33 Update: 21-07-2022 9:14

Politie onderzoekt of er verband is tussen schietincidenten Oss

schietpartij-recherche-donker-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Oss

In de nacht van dinsdag op woensdag is er een woning in de Merelstraat beschoten in Oss. Gelukkig is daarbij niemand gewond geraakt. 'De afgelopen week zijn er drie woningen beschoten in Oss waarbij twee in de Merelstraat', zo meldt de politie woensdag.

Mogelijk verband onderzocht

'Wij onderzoeken het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of die ons kan helpen in het onderzoek op om contact op te nemen', aldus de politie.

Drie schietincidenten

In de nacht van donderdag op vrijdag 15 juli vond het eerste schietincident plaats in de Merelstraat. Bij een tweede schietincident, in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juli, werd een woning aan de Veekraal in Oss beschoten. Het derde schietincident, in de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 juli, vond wederom plaats in de Merelstraat. Hierbij werd overigens een andere woning beschoten dan bij het eerste schietincident. Bij geen van de incidenten zijn gewonden gevallen.  

Onderzoek

Het onderzoek naar deze incidenten is nog volop gaande. De politie onderzoekt het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. Daarnaast kijkt de politie ook of er mogelijk een relatie is met andere incidenten die zich in Oss hebben afgespeeld. De politie heeft stellig de indruk dat er mensen zijn die meer weten, maar die informatie (tot op heden) niet met ons willen delen.

Meld info

We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: