vrijdag, 18. november 2022 - 17:48 Update: 18-11-2022 17:52

Onderzoek Cuijk afgerond, geen anderen betrokken bij dood bewoners

forensisch-onderzoek-woning
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Cuijk

Het onderzoek naar de twee overleden bewoners die woensdagavond in hun woning in Cuijk werden aangetroffen is afgerond. 'Er is geen enkele indicatie of aanwijzing dat er andere personen betrokken zijn geweest bij de dood van de twee', zo meldt de politie vrijdagmiddag.

Familielid

Een familielid stuitte woensdagavond 16 november op de twee lichamen in de woning aan de Korhoenderveld en belde de politie. Met meerdere hulpdiensten kwamen collega’s ter plaatse. De 75-jarige vrouw was toen al overleden. Aan de 73-jarige man is nog medische hulp verleend, maar dat mocht niet meer baten. 

Forensisch onderzoek

Om een beeld te krijgen wat er zich nu precies in de woning had afgespeeld startte de recherche direct een onderzoek. Forensische rechercheurs hielpen diezelfde avond nog om het sporenbeeld in kaart brengen. Daarnaast heeft de politie onder andere uitgebreid gesproken met directe betrokkenen en mensen uit de omgeving. 

Onderzoek afgesloten

Alle sporen en uit het rechercheonderzoek verkregen informatie maakt dat de politie de conclusie trekt dat er geen andere personen betrokken zijn bij de dood van de twee bewoners. Het politieonderzoek is hiermee ook afgesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):