zaterdag, 18. maart 2023 - 12:29

Getuige ziet uit de auto geslingerde overleden automobilist op de weg liggen

scherm-brandweer
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Zevenbergschen Hoek

Vrijdagavond is bij een eenzijdig ongeval in het Brabantse Zevenbergschen Hoek een 41-jarige man om het leven gekomen. Dit meldt de politie zaterdag.

Bomen geraakt

'Het slachtoffer raakte als bestuurder van een auto vermoedelijk in de berm waarna hij tegen enkele bomen botste', aldus de politie. 

Getuige ziet lichaam op de weg liggen

Vrijdag 17 maart om 22.30 uur meldde een getuige dat hij op de Eerste weg (N285) in Zevenbergschen Hoek de brokstukken van een auto en het lichaam van een man bij de brokstukken zag liggen. Toegesnelde hulpdiensten stellen direct vast dat de man al bleek te zijn overleden. 

Onderzoek

Uit het ingestelde politieonderzoek blijkt dat de auto vermoedelijk in de berm is geraakt, waarna de bestuurder de macht over het stuur is verloren. Hij raakte enkele bomen en is bij één van deze klappen waarschijnlijk uit de auto geslingerd. 

Ravage

De auto is uiteindelijk in verschillende brokstukken over het wegdek en tegen een boom beland. Hulpdiensten zijn enkele uren bezig geweest met het onderzoek en het opruimen van de ravage. Voor de getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: