zaterdag, 26. augustus 2023 - 11:17

Onderzoek gestart naar beschieting woning

ruit-raam-gebroken
Foto: Pixabay/kalhh
Den Bosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 augustus werd een huis aan de Korenaar in Den Bosch meerdere malen beschoten. Er raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

Rond 01.15 uur kwam er uit de buurt een melding dat er schoten waren gehoord in de Korenaar. Agenten troffen meerdere inslagen in het raam aan de voorzijde van een woning. Op het moment dat de woning onder vuur werd genomen was er niemand thuis. Waarom er op deze woning is geschoten is onduidelijk. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht en de achtergronden hiervan. Agenten spraken met getuigen en een speurhond werd ingezet.

Er zou mogelijk een kleine, donkere auto vlak daarna zijn weggereden in de richting van het Klokkediep. Daarbij zou ook een man met een petje zijn weggerend richting de Rozenelf. Uiteraard horen we hier heel graag meer over van mensen.

Specialisten van forensisch onderzoek gaan deze ochtend in en rondom de woning op zoek naar sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: