zondag, 26. november 2023 - 16:01

Vrouw in Rijswijk in woning doodgeschoten, man zwaargewond

ambulance-donker
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rijswijk

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er in een woning aan de Lange Dreef in Rijswijk rond 01.00 uur een schietincident plaatsgevonden.

Vrouw overleden, man zwaargewond

'Hierbij is de 45-jarige bewoonster van het huis overleden. Buiten de woning trof de politie de zwaargewonde mannelijke bewoner van het huis aan de Lange Dreef. Hij is aangemerkt als verdachte', zo meldt de politie zondag.

Vrouw in woning overleden

Aan het begin van de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 november kreeg de politie een melding dat er een zwaargewonde vrouw was aangetroffen in een woning. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar de vrouw overleed in de woning. 

Twee plaatsen delict, man zwaargewond 

Bij een zoekslag rondom de woning trof de politie een zwaargewonde man. Het bleek te gaan om de 49-jarige bewoner van het huis. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie verdenkt de man van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Het rechercheteam van de politie heeft twee plaatsen delict gemaakt, één in de woning en één daarbuiten, en doet op beide plekken uitvoerig onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: