woensdag, 10. juli 2024 - 15:13

Man neergestoken nabij politiebureau in Breda, verdachte snel aangehouden

stroomstootwapen-politie
Foto: Politie
Breda

Woensdagochtend is in Breda een man slachtoffer geworden van een steekincident nabij het politiebureau. 'De verdachte is snel aangehouden met behulp van het stroomstootwapen', zo meldt de politie woensdag.

Politiebureau

Het 37-jarige slachtoffer liep rond 10.15 uur op het Chasséveld, toen hij werd neergestoken door de 41-jarige verdachte uit Breda. Het slachtoffer liep snel naar het tegenovergelegen politiebureau waar hij direct eerste hulp kreeg van de aanwezige agenten. 

Stroomstootwapen

De verdachte volgde het slachtoffer naar het politiebureau en agenten spraken de verdachte meteen aan. Hij luisterde echter niet naar hen, waardoor hij het stroomstootwapen op zich gericht kreeg. Agenten probeerden de man handboeien om te leggen, maar hij wist toch weer weg te rennen. Daarna werd de man geraakt door het stroomstootwapen waardoor hij ten val kwam en kon worden aangehouden.

Slachtoffer en verdachte naar ziekenhuis

Zowel het slachtoffer als de verdachte zijn gewond geraakt en behandeld in het ziekenhuis. Naar de toedracht van dit incident wordt nog onderzoek gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: