zaterdag, 16. januari 2016 - 19:49 Update: 16-01-2016 19:53

Het eerste voetbalinterview van Maxim Hartman 'is verfrissend'

Het eerste voetbalinterview van Maxim Hartman 'is verfrissend'
Foto: Printscreen Youtube NOS
Hilversum

Wat een verfrissing nu de NOS het roer heeft omgegooid met haar sportverslaggeving op vrijdag. Maxim Hartman vooral bekend van Rembo & Rembo gaat voor Eredivisie op Vrijdag voetballers interviewen op zijn eigen kenmerkende manier.

"Ik heb geen vooropgezet plan, zegt hij tegenover zijn nieuwe opdrachtgever. De voetballers van nu zijn vaak jonge broekies met een te grote muil en te veel geld. Daar wil ik wel eens mee praten."

Hartman eerste slachtoffer was Vito Wormgoor, oud-Ajacied en tegenwoordig verdediger bij ADO Den Haag. De eerste vraag van het interview kwam gelijk binnen, maar werd goed ontvangen: 'Wat vind je ervan als journalisten zeggen dat voetballers eigenlijk niks mogen en durven te zeggen en dat ze vaak ook een beetje dommig zijn?' De voetballer lacht wat, maar geeft toe dat er een kern van waarheid in zit. Ook werd gevraagd hoe de speler aan zijn opvallende voornaam komt: 'Vito, reed je vader in een Mercedesbusje of zo?'

Wij zijn benieuwd wie het volgende 'slachtoffer' wordt in het wekelijkse kruisverhoor. Zou het wellicht trainer Van Gaal worden?

Categorie: