zondag, 7. februari 2016 - 11:17 Update: 07-02-2016 11:20

Van Gaal gelooft niet in gesprekken Man Utd met Mourinho

Van Gaal gelooft niet in gesprekken Man Utd met Mourinho
Foto: Archief EHF
Manchester/Engeland

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Louis van Gaal is nog steeds trainer van Manchester United en zal zondagmiddag in die hoedanigheid op de bank zitten als zijn ploeg het opneemt tegen Chelsea, dat tot het eind van het seizoen door Guus Hiddink wordt geleid.

Speculaties

Engelse media speculeren echter al weken wild over het idee dat Van Gaal aan het eind van het seizoen weggestuurd zal worden op Old Trafford en opgevolgd zou worden door José Mourinho, de man die in december nog het veld moest ruimen voor Hiddink op Stamford Bridge. De verstandhouding tussen de Amsterdammer en de Britse pers is niet al te geweldig en ook dit keer gelooft Van Gaal er maar weinig van.

"Als ik weet hoeveel onzin er over mij geschreven is, geloof ik ook niet dat er al een verhouding is tussen Man Utd en Mourinho, nee", tekent de Telegraph op uit zijn mond. In dit geval krijgt Van Gaal, die nog anderhalf jaar onder contract staat in Engeland, overigens bijval van de pers.

Volgens deze kwaliteitskrant heeft Jorge Mendes, Mourinho's zaakwaarnemer, wel degelijk contact gehad met het bestuur van de club, maar deze gesprekken zouden op een reguliere basis plaatsvinden. Het ontslaan van Van Gaal - of het aantrekken van Mourinho - is momenteel dus nog geen uitgemaakte zaak.

Categorie: