maandag, 4. juni 2007 - 12:59

Internet verwelkomt BlikopCursus

Vandaag is Nederland een interessante cursussite rijker. BlikopCursus is gelanceerd en heeft de ambitie en kracht om de grootste site van Nederland te worden. BlikopCursus.nl is een site waar zowel de cursus-zoekende als de cursusaanbieder vraag & aanbod kwijt kunnen.

Er wordt een rijk cursusaanbod voorgelegd waarbij kan worden gekozen uit een duidelijk hoofdoverzicht. In een twintigtal hoofdcategorieën met bijbehorende subcategorieën worden de cursussen en opleidingen overzichtelijk getoond.

Cursussen vergelijken

Een groot voordeel van BlikopCursus is, dat wanneer de bezoeker een cursus zoekt, hij/zij in één oogopslag de onderlinge verschillen van dezelfde cursus van diverse aanbieders kan vergelijken. Hierdoor wordt het maken van de juiste keuze voor de bezoeker eenvoudig en kiest hij uiteindelijk voor de voor hem meest optimale cursus.

Daarnaast wordt bij elke cursus of opleiding de nodige informatie getoond. Per cursus kan online een discussie worden gestart over de inhoud en kwaliteit en kan er een waardering worden achtergelaten. Nog een belangrijk voordeel is dat de bezoeker direct in contact met de cursusaanbieder kan komen om een vraag te stellen, een brochure aan te vragen of mogelijk zichzelf direct in te laten schrijven voor zijn gekozen cursus.

Cursus aanbieden

Als cursusaanbieder kan men zeer eenvoudig en kosteloos het cursusaanbod plaatsen op BlikopCursus.nl. Zo is het mogelijk gemaakt om uitgebreide informatie over het cursusaanbod te plaatsen en kan men bovendien extra promotiemogelijkheden activeren waardoor de cursus nog meer in het oog springt.

BlikopCursus is bedoeld voor zowel de grote als de kleine cursusaanbieders en is voor de bezoeker duidelijk en helder van opzet en zeer gebruiksvriendelijk.

U vindt BlikopCursus op het volgende internet-adres: www.blikopcursus.nl
Categorie:
Tag(s):