vrijdag, 28. januari 2011 - 14:30 Update: 08-07-2014 1:00

Plan nieuwe Kuip verder onder druk

Rotterdam

(Elfvoetbal) De komst van een nieuwe Kuip komt steeds meer onder druk te staan. De gemeente Rotterdam heeft Stadion Feijenoord NV nu gevraagd onderzoek te doen naar een renovatie van het huidige stadion.

Stadion Feijenoord hoopt nog steeds op de komst van een nieuw onderkomen. De Rotterdamse gemeenteraad wil echter alle opties laten onderzoeken, dus moet er ook helderheid komen over de kosten en mogelijkheden van een renovatie van de huidige Kuip.

"Het is niet onze keuze", zegt directeur Jan van Merwijk tegenover Radio Rijnmond. "Maar het is goed om alle opties bekeken te hebben en het beeld compleet te hebben."

Van Merwijk is er van overtuigd dat een nieuw stadion nog altijd de beste optie is. "Een nieuw stadion helpt Feyenoord, het helpt de stad", pleit de directeur. "Het is gewoon goed voor Rotterdam."

Of de nieuwe Kuip langs de Maas er ook daadwerkelijk komt, is echter steeds meer de vraag. Verschillende partijen van de gemeente Rotterdam hebben al aangegeven te twijfelen over de komst van een nieuw stadion.
Categorie:
Tag(s):