woensdag, 21. september 2011 - 15:36 Update: 04-09-2018 15:11

Sectie op lichaam 10-jarig meisje CNV-terrein

Den Haag

Het onderzoek naar de dood van het 10-jarige meisje, dat dinsdag werd gevonden aan de Carnegielaan, gaat onverminderd door.'Het Team Grootschalige Opsporing hoort vandaag nog verschillende getuigen. Ook vindt het verhoor van de verdachte plaats', meldt de politie woensdag.

Forensisch onderzoek en sectie
Op de plek waar het meisje dinsdagmiddag werd gevonden, doen rechercheurs van de Forensische Opsporing nog steeds sporenonderzoek. Ook vindt vandaag de sectie op het lichaam van het slachtoffertje plaats.

38-jarige vrouw ex-werkneemster CNV
Inmiddels kan de politie bekendmaken dat de 38-jarige verdachte een ex-werkneemster is van het bedrijf, op wiens terrein dinsdagmiddag het lichaam van het meisje werd gevonden.

De vrouw bezocht haar voormalig werkgever dinsdag, om nog onbekende reden, samen met haar twee kinderen. Op enig moment troffen de medewerkers van het bedrijf het levenloze lichaam van het meisje in de tuin aan waarop zij direct de hulpdiensten waarschuwden.

Zoontje (7) ongedeerd
Politieagenten en medewerkers van het MMT ( Mobiel Medisch Team) probeerden het kind nog te reanimeren maar dit mocht helaas niet meer baten. Het andere kind van de vrouw – een 7-jarige jongen – mankeerde niks en is opgevangen op het politiebureau. Hij werd later herenigd met familie.

Omdat het onderzoek nog in volle gang is, heeft de politie nog geen compleet beeld van de toedracht en omstandigheden van de dood van het meisje.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):