vrijdag, 7. december 2012 - 23:10 Update: 08-07-2014 0:26

Afvaller Sandra met 4 top-100 hits niet in finale The Voice

Gedurende een superspannende halve finale van The Voice of Holland zijn de vier finalisten bekend geworden.

De winnaar uit het team Van Velzen is Floortje Smit. Zij stond ook in de finale bij Idols in 2006 en werd toen tweede. Van het team van Marco Borsato gaat Ivar Overloo naar de finale en bij het team van Nick en Simon werd de Friese Johannes Rypma de grote winnaar met maar liefst 80,2 procent van de stemmen van de kijkers.

Binnen het team van Trijntje Oosterhuis werd de strijd der titanen uitgevoerd door Leona Philippo en Sandra van Nieuwland. een strijd die uiteindelijk door Leona werd gewonnen. Sandra van Nieuwland kreeg van de coaches en het publiek een staande ovatie.

Sandra van Nieuwland komt al drie weken lang steeds op nummer 1 binnen, waarbij ze zichzelf telkens van de troon stoot. Deze week staat ze op de eerste (‘New Age’), vierde (‘Beggin’’), zesde (‘More’) en zevende (‘Keep Your Head Up’) plaats.

Haar aantal nummer 1-hits tijdens een lopende reeks van ‘The voice of Holland’ komt hiermee op vier. Sandra verbreekt daarmee het record dat Ben Saunders in het eerste seizoen vestigde, hij had drie nummer 1 hits (‘If You Don’t Know Me By Now’, ‘When A Man Loves A Woman’ en ‘Kill For A Broken Heart’).
Categorie:
Tag(s):