maandag, 3. december 2012 - 11:14 Update: 08-07-2014 0:26

Badr Hari en Patrick Brisbane kenden elkaar niet

Nadat afgelopen zondag Patrick Brisbane in zijn auto geliquideerd werd, meldden diverse kranten dat hij een bekende of zelfs een vriend van Badr Hari zou zijn.

De naam Brisbane zou zijn opgedoken in het dossier van Badr Hari.

De advocaat van Badr Hari, mr. Bénédicte Ficq, reageert op deze berichtgeving en laat weten dat deze melding onjuist is, zo meldt Shownieuws maandag. Tegenover Shownieuws zegt zij: “Badr Hari kende Brisbane niet en heeft op vragen van de politie tijdens zijn verhoor in oktober duidelijk gemaakt dat hij deze man niet kende.”

Badr Hari wil graag uitleggen hoe de naam van Brisbane in zijn dossier is terechtgekomen. De naam Brisbane werd tijdens zijn verhoor door de politie aan de orde gesteld. De politie vroeg Hari of hij een zekere Patick kende, want deze Patrick zou iets over Hari beweerd hebben. Hari reageerde daarop met: “welke Patrick, wie is die Patrick, is het die Patrick bij wie ze dat geld in het plafond gevonden hebben?“

Dat nu gesuggereerd wordt dat Hari Patrick Brisbane kende, vindt Hari erg vervelend. Hij wil niet gekoppeld worden aan zaken en personen met wie hij niets te maken heeft.
Categorie:
Tag(s):