maandag, 10. december 2012 - 10:05 Update: 08-07-2014 0:26

Carice van Houten sluit Glazen Huis 2012

De deur van het Glazen Huis op de Grote Markt in Enschede zal dit jaar door actrice en zangeres Carice van Houten op slot worden gedraaid. Dit vormt de start van de 3FM-actie Serious Request, zo maakte de popzender maandag bekend.

De 'opsluiting' zal dinsdagavond 18 december rond 21.00 uur plaatsvinden. Nadat Carice de deur van het Glazen Huis heeft afgesloten, zullen de dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra beginnen met hun 6-daagse benefietactie waarbij ze zonder eten onafgebroken radio en televisie maken voor 3FM Serious Request. Met de actie willen 3FM en het Rode Kruis zoveel mogelijk geld ophalen voor het bestrijden van babysterfte.

Carice neemt die avond niet alleen de sleutel van het Glazen Huis mee, de actrice/ zangeres zal die avond ook met haar band optreden.

Ook Racoon naar Enschede

Ook Racoon komt die avond naar de stad waar het 3FM Serious Request dit jaar kamp opslaat. En die komen niet alleen maar om met een hamburger in de hand naar Giel te zwaaien, ze treden er ook op! Net zoals Miss Montreal.

Verder treden die avond vanaf 19.00 talloze andere artiesten op het podium op de Oude Markt op. De start van 3FM Serious Request wordt live uitgezonden op radio en televisie.
Categorie:
Tag(s):