vrijdag, 14. december 2012 - 10:39 Update: 08-07-2014 0:26

Frysk Fak in Gelredome voor Johannes

Tijdens The Voice Of Holland is al bekendgemaakt dat finalist Johannes Rypma gastartiest is tijdens het Nick & Simon “Sterker in GelreDome” concert op vrijdag 11 oktober 2013 in Arnhem.

Om Johannes zich ook tijdens zo’n groot live spektakel thuis te laten voelen, introduceren zijn coaches Nick & Simon een speciaal Fries vak op het veld, zodat zijn fans gezellig met z’n allen bij elkaar Johannes kunnen toejuichen.

“Johannes krijgt heel veel steun van zijn Friese achterban tijdens The Voice. Mede dankzij hen heeft hij de finale gehaald en staat hij bij ons in de show volgens jaar. We vinden het leuk om hen daarvoor te bedanken door ze een speciale plek te geven tijdens ons “Sterker in GelreDome” concert, een speciaal Frysk Fak.” aldus zijn trotse coaches.

Johannes: 'Ik hie nea tocht, dat ik ooit de finale fan The Voice of Holland helje soe en dertroch bij Nick en Simon yn it Gelredome optrede mei op 11 oktober 2013! Ik bin hiel Nederlân tankber foar de stipe, werûnder fansels ek myn eigen Fryslân. Derom komt der yn it GelreDome in Frysk fak' .

Vertaling:'Ik had nooit gedacht dat ik ooit de finale van The Voice of Holland zou halen, en daardoor bij Nick & Simon in het GelreDome mag optreden op 11 oktober 2013! Ik ben heel Nederland dankbaar voor de steun waaronder uiteraard ook mijn eigen Friesland. Daarom komt er in het Gelredome een Fries vak!'
Categorie:
Tag(s):