vrijdag, 14. december 2012 - 13:55 Update: 08-07-2014 0:26

Wie wordt The Voice of Holland 2012?

Hilversum

Vrijdagavond mag de Nederlandse televisiekijker gaan bepalen wie The Voice of Holland 2012 gaat winnen. De vier overgebleven kandidaten Floortje, Leona, Loreen en Johannes gaan in de finale de strijd aan met elkaar.

De talenten komen tijdens de finale vier keer in actie. Leona en Floortje treden op met de Zweedse Eurovisie Songfestival-winnares Loreen. Johannes en Ivar delen het podium met een topband van eigen bodem, Racoon.

Alle finalisten zingen verder een duet met hun coach(es) en het nummer van hun ‘Blind Audition’. Elke kandidaat sluit zijn of haar finale af met zijn of haar single.

Stemmen
Vanavond is de televisiekijker als enige bepalend voor de uitslag. De coaches zullen nog wel de optredens becommentariëren maar de kandidaten krijgen geen punten van hen.

Alle finalisten in Single Top 100
Alle vier de finalisten doen het op dit moment ook al zeer goed in de Single Top 100. Op nummer 1 staat deze week Leona Philippo met haar Bob Marley-cover Could You Be Loved. Op nummer 7 volgt Floortje met Every Breath You Take. Op nummer 12 staat het When The Lady Smiles van Johannes. En Ivar staat met Baby van Juistin Bieber op de 21e plek.
Categorie:
Tag(s):