donderdag, 23. juli 2015 - 9:28 Update: 23-07-2015 10:34

Carice van Houten spreekt natuurfilm 'Holland' in

Amsterdam

Carice van Houten gaat samen met Bram van der Vlugt de nieuwe natuurfilm HOLLAND, natuur in de delta inspreken. Dit heeft Dutch Film Works bekendgemaakt.

De film is de langverwachte opvolger van de bioscoophit De Nieuwe Wildernis. Carice is al sinds 2008 als ambassadeur betrokken bij het werk van het Wereld Natuur Fonds (WNF). 

De beroemde actrice vertolkt het water, een van de centrale thema’s van de film. De bron van leven, eeuwig jong en vernieuwend zoals producent Ton Okkerse het omschrijft. 

De vertellers nemen de kijker mee in een verhaal over het land waarin we leven zien vanuit het oogpunt van de natuur. Het inspreken van de film zal naar verwachting eind augustus plaatsvinden. Het Wereld Natuur Fonds (WNF), Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer zijn trotse partner van de film.

Herontdekking van Nederland

De film Holland, natuur in de delta is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Het is een film die ons als nooit tevoren de dynamiek en de veerkracht van het land waarin wij leven zal tonen. Op de prachtige filmposter staat de zeearend één van de hoofdkarakters en absolute koning van de delta. 

Categorie:
Provincie: