woensdag, 18. maart 2015 - 8:55 Update: 18-03-2015 20:48

K3 stopt en gaan op zoek naar vervangers

Antwerpen

Het bekendste Belgische meidentrio K3 stopt in de huidige samenstelling. Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman hebben woensdag in een emotionele persconferentie aangekondigd dat zij stoppen met K3.

Josje

Er werd een traantje weggepinkt toen de dames zelf het nieuws op Studio 100 wereldkundig maakten. Het concept K3 blijft wel bestaan en gaat gewoon door. Daarom deden de dames een oproep om drie nieuwe leden voor de groep bij elkaar te krijgen. Volgens de Belgische media zou de Nederlandse Josje de oorzaak van het stoppen van de meidengroep zijn omdat zij volgens hen 'het minst makkelijk' is. 

Video van de meidengroep

In het najaar zal de groep dus een doorstart maken, met een volledig nieuwe bezetting. Mogelijk volgt er vanaf september een grote tv-show met een zoektocht naar de opvolgers van de artiesten. 

De meidengroep bestaat uit drie Vlaamse zangeressen te weten Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29).  Karen en Christel  maken sinds de oprichting van de groep in 1998 deel uit van K3. Josje kwam erbij toen Kathleen Aarts de groep verliet. 

Categorie:
Tag(s):
K3