woensdag, 25. maart 2015 - 16:11 Update: 25-03-2015 23:40

Marco Borsato behaalt record met in totaal 6 shows Symphonica in Rosso

Extra 3e Symphonica in Rosso concert met Marco Borsato
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De eerste twee Symphonica in Rosso concerten met Marco Borsato waren al direct uitverkocht. 'Dit terwijl de officiële kaartverkoop nog moet beginnen', meldt Mojo Concerts woensdag.

Vandaar dat er woensdag besloten is om nog eens 4 extra concerten aan de reeks concerten toe te voegen. De 3e show is op dinsdag 27 oktober, de 4e op 28 oktober, de 5e op 31 oktober en de 6e op 1 november 2015. Hiermee breekt Borsato een record. 

Traditiegetrouw mogen de fanclubleden van Marco Borsato en de Vrienden van Symphonica in Rosso eerder kaarten kopen maar het enthousiasme voor de concerten was zo overweldigend dat de 30.000 beschikbare kaarten voor de eerste twee shows meteen weg waren.

Vanwege het 25jarige jubileum van Marco Borsato, heeft de artiest besloten om zijn creatie Symphonica in Rosso weer in al haar glorie neer te zetten. Marco Borsato, zijn band, Guido's Orchestra, een groots decor, een buitengewone lichtshow en niet te vergeten: het publiek in het rood. 

In 2006 bedacht Marco Borsato het Symphonica in Rosso concept omdat zijn muziek zich uitermate goed leent om rijker te worden uitgevoerd met klassieke instrumenten. Ook wilde Marco iets doen met zijn Italiaanse roots dat ook dit jaar weer een belangrijk onderdeel is van Symphonica in Rosso. 

Categorie:
Provincie: