donderdag, 18. februari 2016 - 20:10 Update: 21-02-2016 18:42

Prijs tweedehands LandRover Defender schiet omhoog

Tweedehands LandRover Defender niet meer te betalen
Foto: Archief BON ter Illustratie
Utrecht

Wie nu nog een leuke tweedehands LandRover Defender wil kopen moet snel zijn, want de prijzen schieten omhoog sinds de Defender niet meer wordt gebouwd.

BlikopNieuws.nl schreef al eerder dat de prijzen voor een knappe Defender in een sterke lijn omhoog gaan. Maar de prijzen lijken nu menig tweedehands Porsche in collectiewaarde voorbij te schieten. Autohandelaren gespecialiseerd in LandRover weten ook niet hoe ze aan hun inkoop moeten komen en roepen op menig autosite op ''Wij geven de beste prijs voor uw Defender''. Eigenaar van autobedrijf Visa Versa gelegen in de Amstelhoek, dat alle merken onderhoudt, is eveneens op zoek naar oude Defenders. Zij knappen ze op voor de markt. Ook voor hen is het LandRover-aanbod inmiddels erg schaars geworden, zo vertelt de eigenaar.

De duurste Defender die wij op het Nederlandse web spotte heeft een verkoopprijs van bijna 2 ton, en dan heb je nog een diesel ook in plaats van een mooie grommende V8. De goedkoopste is 4000 euro, maar deze was zonder lak, met grijs kenteken zonder apk. 

Categorie:
Provincie: