vrijdag, 8. april 2016 - 16:29 Update: 10-04-2016 21:44

Moeder (51) riskeert 15 jaar cel voor incest met 32-jarige zoon

Foto van trouwen ringen | Archief EHF
Foto: Archief EHF
VS

De 51-jarige Amerikaanse Kim is ondergedoken nadat bekend werd dat zij met haar 32-jarige biologische zoon wilde trouwen.

De vrouw gaf haar zoon ter adoptie af en na de hereniging waren zij vastbesloten om te gaan trouwen. 

De zoon groeide op in een ander Amerikaans gezin, maar ging op zoek naar zijn echte biologische moeder. Ze vond haar en ze spraken af. Na hun ontmoeting bemerkte mams dat ze gevoelens had voor haar zoon. Ze droomde zelfs erotisch over hem. Omdat ze dat verwarrend vond besloot ze op internet op zoek te gaan om haar gevoelens te kunnen onderbouwen. Ze las een artikel over Genetic Sexual Attraction (GSA) en ineens viel alles op z’n plek: Kim was verliefd op haar zoon.

Korte tjjd later volgde een nieuwe ontmoeting. Deze keer in een hotel. Na wat drankjes bleek er een klik tussen beide en belandde ze in bed van het hotel. Ben was getrouwd, maar heeft inmiddels een punt gezet achter zijn relatie om met zijn moeder in het huwelijksbootje te stappen. Ze willen zelfs samen een kind krijgen.

Inmiddels is het stel twee jaar samen. Ze zeggen tegenover de krant niet het idee te hebben dat ze aan incest doen. De wetgever denkt daar anders over en ziet het wel degelijk als incest. Hiermee riskeert de vrouw een celstraf van 15 jaar

Categorie:
Provincie:
Tag(s):