zaterdag, 9. december 2017 - 15:28 Update: 09-12-2017 19:44

Familie vermiste Remon zoekt blond meisje

Familie vermiste Remon Bruinsma op zoek naar blond meisje
Foto: Politie
Leeuwarden

Ansje Dijkstra, de moeder van de vermiste 19-jarige Remon Bruinsma uit het Friese De Westereen, laat op Facebook weten op zoek te zijn naar een blond meisje dat op camerabeelden is te zien. Volgens Ansje wijst het meisje zichtbaar een richting op. ‘Wie kan ons hier meer over vertellen… Waarheen wees zij?’

Familie, vrienden en de politie zijn al meer dan een week op zoek naar de vermiste Remon die voor het laatst is gezien in de binnenstad van Leeuwarden. Omstreeks een uur of twee werd Remon door de politie weggestuurd uit de Oude Doelesteeg door de politie.

Hierna is op camerabeelden te zien dat hij richting gebouw van de C&A gelopen aan de Nieuwestad. Hier is ook de telefoon van Remon gevonden. Hierna loopt hij met vier of vijf personen richting de Doelesteeg waar hij eerder vandaan kwam.

‘Op de hoek aangekomen wijst een blond meisje uit dit groepje naar de andere kant van de Nieuwestad. Remon loopt dan snel die kant op waar zij heen gewezen heeft’, aldus Ansje. Naar dit meisje is de familie opzoek. 

Categorie:
Provincie: