maandag, 29. januari 2018 - 19:48 Update: 29-01-2018 19:51

Familiedrama in België. Man vermoord ex-vrouw en hun twee kinderen

Familiedrama in België. Man vermoord ex-vrouw en hun twee kinderen
Foto: SX
Dworp

In het Belgische Dworp (Beersel) zijn maandag de levenloze lichamen aangetroffen van een vrouw (36) en haar drie kinderen (twee jongens van 10 en 6 en een meisje van 8 jaar). Zij zijn vermoedelijk om het leven gebracht door de ex-partner van de vrouw.

De 39-jarige man maakte vanochtend een eind aan zijn leven in Sint-Jans-Molenbeek. Het parket vermoed dat de man het drietal eerst om het leven heeft gebracht en daarna zichzelf.

De hulpdiensten kregen vanochtend een melding van een autobrand. Eenmaal ter plaatse vonden ze achter het flatgebouw het levenloze lichaam van de man. Volgens het Brusselse parket was de man duidelijk van een grote hoogte gevallen en wees het op zelfdoding. Onderzoek toonde aan dat de uitgebrande auto bij het slachtoffer hoorde.

De politie stuitte op de dode vrouw en kinderen, toen ze het gezin wilde melden dat de ex-man en vader dood was aangetroffen. Het parket is een onderzoek gestart of de man eerst zijn ex en kinderen had omgebracht en vervolgens een einde had gemaakt aan zijn eigen leven.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):