woensdag, 23. januari 2019 - 21:43 Update: 23-01-2019 21:49

Zesde aanhouding voor zware mishandeling in Spijkenisse

Zesde aanhouding voor zware mishandeling in Spijkenisse
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Spijkenisse

De politie heeft voor de mishandeling van een 14-jarige jongen uit #Spijkenisse op vrijdag 18 januari een zesde verdachte aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Spijkenisse. Dit maakte de politie woensdagavond bekend.

Het slachtoffer werd vrijdagmiddag 18 januari opgewacht door een grote groep jongens die –zo valt te zien op de beelden- hem flink mishandelen. Dit filmpje ging maandagavond 21 januari viraal. Zes verdachten, allen minderjarig en afkomstig uit Spijkenisse zijn aangehouden: twee op maandag, drie op dinsdag. Zij worden in verzekering gesteld. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Politie bescherming

Voor het huis van een van de verdachten staat nu permanent een politiewagen. De familie zou zijn ondergedoken en passanten en buurtbewoners moeten zich op straat legitimeren. Dit meldt RTV Rijnmond woensdag. Een ooggetuige laat aan de lokale omroep weten dat er intensief wordt gesurveilleerd en dat  omwonenden nauwletten in de gaten houden wat er op straat gebeurt. Het huis van één van de verdachten zou 'potdicht' zitten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: