dinsdag, 26. september 2017 - 21:24 Update: 27-09-2017 8:33

Ham-kip loempia's in plaats van groetenloempia's in pak Mora Groentenloempia's

Vlees in Mora Groentenloempia's door verpakkingsfout
Foto: Mora
Maastricht

Door een fout in het verpakkingsproces zijn er Mora Groentenloempia's in de markt terecht gekomen die in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevatten. Dit heeft Mora dinsdag bekendgemaakt.

Soja-allergie

Behalve vlees bevat deze partij het allergeen soja, zonder dat dit vermeld wordt op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.

Lotcode

Het gaat om Mora Groentenloempia’s die verpakt zijn in afgebeelde verpakking met lotcode 7213. De zogenoemde lotcode vindt u aan de zijkant van de verpakking. Alle andere Mora producten waaronder ook Mora Groentenloempia’s met andere lotcodes, zijn niet betrokken bij deze vergissing en bevatten de juiste ingrediënten. Mora heeft dan ook besloten om Mora Groentenloempia's met lotcode 7213 uit de winkels te halen.

Geld retour

Wanneer men een Mora Groentenloempia heeft gekocht met lotcode 7213, biedt Mora de mogelijkheid de uit de verpakking geknipte lotcode naar Mora op te sturen zodat het aankoopbedrag inclusief portokosten door Mora kunnen worden vergoed.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):