dinsdag, 15. december 2015 - 21:35 Update: 16-12-2015 9:23

'Sabia Boulahrouz krijgt voor de derde keer miskraam'

Sabia krijgt na zes maanden zwangerschap toch miskraam
Foto: Printscreen Youtube
Hamburg

Sabia Boulahrouz (37), de ex-vriendin van Rafael van der Vaart, heeft in de zesde maand van haar zwangerschap een miskraam gekregen.

Een drama voor Sabia, want het is al de derde keer in haar leven dat ze een miskraam krijgt. Volgens het Mega Model Agency, het modellenbureau waar zij onder contract staat, zou de baby na zes maanden zwangerschap in de nacht van 13 december  in Hamburg  levenloos ter wereld zijn gekomen. Dit meldt de Duitse krant Bild.de.de op de website.

In 2013, toen Sabia nog samen was met Rafael van der Vaart,  kreeg zij ook een miskraam. Evenals in 2008, toen zij nog getrouwd was met Khalid Boulahrouz en haar zwangerschap tijdens het EK tragisch eindigde in een miskraam. Op de miskraam van nu wordt wisselend gereageerd. Tijdens de zwangerschap hebben veel mensen eraan getwijfeld of Sabia daadwerkelijk zwanger was. Ook haar ex-schoonfamilie geloofde niet dat ze zwanger was.

Volgens eigen zeggen heeft Sabia vanwege de eerdere miskramen een paar weken geleden nog een operatie ondergaan aan haar baarmoederhals. Ze liet daarbij een bandje plaatsen om haar baarmoedermond, om deze dicht te houden en zo een vroeggeboorte te voorkomen. Dat had in het verleden de miskramen veroorzaakt, zo weet bild.de.

Hopelijk krijgt Sabia van haar drie kinderen nu de nodige steun. Tienerdochter Katharina (19) kreeg ze met clubeigenaar Milan B. Het meisje Amaya (5) en zoon Daamin (4) zijn de kinderen die ze heeft met Boulahrouz.

 

Categorie: