dinsdag, 22. december 2015 - 13:42 Update: 22-12-2015 17:10

'René Froger sleept Gordon niet voor de rechter'

'Gordon doet boekje open over alcoholprobleem Rene Froger'
Foto: Miranda Visser
Blaricum

In het programma Vijf jaar later van Jeroen Pauw deed zanger en entertainer Gordon opmerkelijke uitspraken over zijn collega René Froger. De Amsterdamse zanger zou al jaren te kampen met een alcoholprobleem. Hierdoor zou hij volgens Gordon ‘angstaanjagend en monsterlijk gedrag' vertonen.

Voor Goor was dit de reden om zeven jaar geleden te stoppen met de Toppers. Manager van de Toppers Benno de Leeuw zegt tegenover het AD ‘Waar gewerkt wordt onder grote druk ontstaan als vanzelfsprekend conflicten. Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan. Jeroen van der Boom, René Froger en ik herkennen ons oprecht en in geen geval in wat Gordon nu, vele jaren later, beweert. Het is zijn interpretatie van iets. Niet de onze. Het is zijn waarheid.’

De uitspraken van Gordon zouden het imago van Froger behoorlijk kunnen schaden. Toch ziet Froger volgens De Leeuw af van juridische stappen. ‘Dat gaat René niet doen! Ook, omdat Gordon zijn uitspraken deed in een opinieprogramma. Daarin staat het iedereen vrij zijn of haar mening te ventileren. En dat is het trouwens ook: alleen de mening van Gordon’, aldus De Leeuw.

Categorie: