vrijdag, 5. februari 2016 - 10:07 Update: 05-02-2016 14:00

Voorspoedig herstellende Youp doet het nog even rustig aan

Youp van het Hek annuleert voorstellingen tot half april
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Alle voorstellingen van maart tot half april 2016 van de theatertournee 'Licht' van cabaretier Youp van 't Hek zijn vanwege de gezondheid van Youp geannuleerd. Dit heeft het theaterimpresariaat van de cabaretier vrijdag laten weten.

'Het herstelproces verloopt gelukkig voorspoedig en we hopen van harte dat Youp in april voorzichtig enkele kleine zalen kan aandoen. Afhankelijk van de impact op Youp zijn fysieke gesteldheid kunnen we te zijner tijd een besluit nemen voor de daaropvolgende maanden', aldus het impresariaat.

De reguliere grotezaalvoorstellingen van maart tot en met medio april 2016 zijn dus geannuleerd. Het is inmiddels gelukt om het merendeel van de afgelaste voorstellingen naar het volgende seizoen te verplaatsen. Hierover nemen de theaters op korte termijn contact op met de kaartkopers.

Onwelwordingen

Youp van 't Hek is nog herstellende van een zware bypassoperatie aan zijn hart die hij eind december vorig jaar moest ondergaan. Van 't Hek kampte al langer met problemen waarbij hij tijdens voorstellingen onwel werd.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):