zaterdag, 11. juni 2016 - 22:25 Update: 11-06-2016 22:45

Flemming als eerste geselecteerd voor elftal GielsTalentenJacht

Flemming als eerste geselecteerd voor elftal GielsTalentenJacht
Foto: Vara
Hilversum

Giel Beelen heeft zojuist bekend gemaakt dat Flemming als eerste een plek in het Elftal van Giels TalentenJacht (GTJ) heeft bemachtigd. Dit meldt de Vara zaterdag.

De 20-jarige Flemming won eerder al een plek op het Pinkpop-podium en tijdens dit optreden werd hij verrast met het nieuws: hij is als eerste geselecteerd voor het elftal van GTJ. De komende vijf weken strijden de 24 andere talenten van de selectie om een felbegeerde plek in de opstelling van het Elftal. Het resultaat zie je elke dag om 17.00 uur in gloednieuwe video's op het kanaal van GJT.

Over Giels Talentenjacht

In de eerste online talentenjacht van Nederland draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’. Hoe werkt het? Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kon zich aanmelden voor GTJ door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen. Uit alle 1.100 ingezonden filmpjes kozen Giel en zijn team op basis van watchtime en likes 25 winnaars. Het doel is uiteindelijk tot een top 11, Het Elftal, te komen.

Wie in dat Elftal staan opgesteld, blijkt de komende vijf weken. De talenten gaan de strijd aan en maken elke maandag nieuwe songs, komende maandag te beginnen met protestliedjes. Dinsdag en donderdag zijn er duels en op vrijdag zie je vlogs van de talenten. Elke woensdag laten bekende DJ's, Youtubers en artiesten hun licht laten schijnen op de talenten.

De winnaars worden ondersteund door experts, coaches en YouTubers. uiteindelijk wil Giel de talenten laten groeien: van een optreden in hun slaapkamer tot een concert in een stadion. Ze winnen geen auto of platencontract, maar wel heel veel connecties in de muziekwereld, coaching, optredens in radio- en tv-programma’s zoals DWDD, Z@pp Live, 101Barz, Sterrenmuziekfeest, optredens op poppodia en festivals.


 

Categorie: