donderdag, 13. oktober 2016 - 13:00

Streetlab tekent nieuw 2-jarig contract bij KRO-NCRV

Streetlab tekent nieuw 2-jarig contract bij KRO-NCRV
Foto: KRO-NCRV/Diederik de Groot
Hilversum

De vier mannen van Streetlab hebben vandaag een nieuw tweejarig contract getekend bij KRO-NCRV. Dit heeft KRO-NCRV donderdag bekendgemaakt.

Streetlab op reis

Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders zijn sinds 2014 aan KRO-NCRV verbonden. Sinds de start van het programma heeft Streetlab al voor de nodige commotie gezorgd. Zeker ook door de onverwachte nominatie voor de Gouden Televizier-Ring vorig jaar. Vanaf maandag 24 oktober zijn de jongens weer terug op televisie met Streetlab op reis.

Mediadirecteur Taco Rijssemus: 'We ontwikkelen volop nieuwe programmering en Streetlab is daar een goed voorbeeld van. De jongens zijn energiek, nieuwsgierig en ze spreken de jonge kijker aan. De juiste eigenschappen die passen bij KRO-NCRV. Wij zijn dan ook heel trots dat ze langer bij ons blijven.’

Streetlab: ‘We vinden het heel prettig om samen met CCCP voor de KRO-NCRV Streetlab te maken. Dus we kijken erg uit naar de komende twee jaar!’

Buitenland

Na vier seizoenen Streetlab zijn de jongens vanaf maandag 24 oktober om 21.30 uur op NPO 3 te zien met Streetlab op reis. In deze reeks zoeken Tim, Stijn, Jasper en Daan letterlijk de grenzen op van het sociale ongemak. Of beter gezegd: ze gaan de grenzen over. In Streetlab op reis bezoeken ze diverse landen om daar de nietsvermoedende, lokale bevolking te onderwerpen aan hun sociale experimenten.

Categorie:
Provincie: