maandag, 31. oktober 2016 - 12:28 Update: 31-10-2016 12:53

Giel Beelen biedt excuses aan voor zijn grap over Sylvana Simons

Giel Beelen biedt excuses aan voor zijn grap over Sylvana Simons
Foto: BlikopNieuws.nl
Hilversum

Giel Beelen heeft maandagochtend gereageerd op zijn misplaatste grap, waarmee hij zjin uitzending vrijdag afsloot. Dit meldt 3FM maandag.

Giel deed in de laatste seconden van de show het item  'Raad de Openingsplaat'. Het betrof een plaat van Gorillaz en daarom draaide Giel daarbij als extra aanwijzing geluiden van een chimpansee. In een 'split-second', zoals hij zelf later verklaarde, maakte hij aan het eind daarbij de opmerking: 'Rustig Sylvana'. Hij refereerde hiermee aan de de discussie rondom de uitspraken van Johan Derksen over de presentatrice.in het programma Voetbal International. Dat dit veel losmaakte bij Giels luisteraars moge duidelijk zijn.

Maandag heeft Giel hiervoor in zijn show twee keer zijn excuses aangeboden. Over de misplaatste grap zei hij: 'Smakeloos, valt niet goed te praten. Excuses aan mensen die daar een rotweekend door hebben gehad, Sylvana in het bijzonder. Wat zij allemaal wel niet heeft te verduren. Ik zei het in een 'split second', maar het was smakeloos.'

Categorie: