maandag, 13. februari 2017 - 16:56 Update: 14-02-2017 9:38

'Paay wil flink geldbedrag van verspreiders pornofilmpje'

'Patricia Paay gaat flink geldbedrag eisen tegen verspreiders plasseksfilmpje'
Hilversum

Volgens haar advocaat Johan Langelaar, gaat Patricia Paay een flink geldbedrag eisen tegen de verspreiders van het plasseksfilmpje. 'Het gaat om een geldbedrag van minstens vijf en misschien wel zes nullen', aldus Langelaar maandag.

'Absolute grens is bereikt'

'De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt'', zegt Langelaar tegenover het AD en wil hij alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. 

'Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem', aldus Langelaar volgens de krant.

Plasseksfilmpje online gezet

Vorige week maandag kwam de zaak aan het rollen toen het plasseksfilmpje door onbekenden werd verspreid op het internet. De 67-jarige Paay liet toen al weten lange tijd te worden gechanteerd in een zakelijk conflict met seksvideo's en foto's. 

Aangifte bij politie

Paay deed ook vorige week al aangifte bij de politie. Wie de mogelijke dader is, weet alleen de politie. Het zou gaan om iemand die haar al lange tijd chanteert. Het zou niet gaan om een ex.