woensdag, 5. april 2017 - 11:49 Update: 06-04-2017 9:14

'Patricia Paay weigert deel trouwfeest te betalen'

Patricia Paay weigert deel trouwfeest te betalen
Foto: Bon
Hoofddorp

Patricia Paay zou de rekening van haar huwelijk in Hoofddorp nog niet helemaal hebben betaald. Inmiddels heeft het Claus evenementencentrum, waar het feest plaatsvond, een incassobureau ingeschakeld om het resterende verschuldigde bedrag alsnog te krijgen, zo meldt weekblad Story.

Een medewerker van de locatie in Hoofddorp laat aan Story weten: "Wij ondervinden inderdaad problemen omtrent de betaling van het huwelijk van Patricia Paay. Ik ga niet zeggen hoeveel geld we van mevrouw Paay krijgen."

Ondanks het inschakelen van een incassobureau heeft dat nog niet geleid tot betaling. Volgens de locatie-medewerker zal het bedrijf naar de rechter stappen als het geld niet binnen afzienbare tijd wordt overgemaakt.

Een bekende van Patricia zegt tegenover het blad dat de kans klein is dat ze het verschuldigde bedrag alsnog gaat overmaken. "Ze heeft geen rooie cent, daar valt niets te halen. Patricia is voor schuldeisers niet meer dan een kale kip. En daar kun je niet van plukken..."

Op 17 januari van dit jaar stapte Patricia en haar man Robbert Hinfelaar in het huwelijksbootje. Nu maar hopen dat het blijft drijven na alle problemen rond Paay.

Categorie:
Provincie: