donderdag, 28. december 2017 - 21:52 Update: 29-12-2017 14:09

Nieuw nummer Anouk: 'Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent'

Nieuw nummer Anouk: 'Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent'
Foto: Archief FBF.nl
Amsterdam

De Haagse rockzangeres Anouk (42) kwam donderdag met een fragment van een opmerkelijk nieuw nummer.

En dan gaat het vooral om de Nederlandse tekst. Anouk zingt: 'Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent, je ben niets meer dan dat'. Het lied heeft nog geen naam en kan op Instagram en Facebook beluisterd worden. De blondine zingt het lied, dat duidelijk over een relatie van vroeger gaat, live. Het gaat over iemand die haar behoorlijk gekwetst heeft. De man heeft 'alleen maar leugens gebracht' en zo haar vertrouwen 'naar de maan' geholpen. 'Jij weet niet half wat ik heb doorstaan, maar het is nu klaar, jij huichelaar. Ik weet het nu zeker, jij bent niet diegene die ik dacht dat je was.'

De man over wie het gaat is niet de vader van haar zesde kind Dominique Schemmekes. 'Nee, gelukkig niet....dit is even terug naar het verleden', zo reageert Anouk op Facebook. Mogelijk gaat het lied over haar ex Robert Coenen, beter bekend als de rapper Unorthadox. Volgens Anouk ging hij tijdens hun relatie in een periode van anderhalf jaar talloze keren vreemd met meerdere vrouwen, allemaal bekenden van Anouk.

https://www.facebook.com/anouk/videos/10156030792177375/

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)