vrijdag, 12. januari 2018 - 13:06 Update: 12-01-2018 19:48

Barbie (28) met spoed naar ziekenhuis gebracht

Barbie (28) met spoed naar ziekenhuis gebracht
Foto: RTL5
Den Haag/Scheveningen

Realityster Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie, is vrijdagochtend met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk wat er precies met haar aan de hand is maar de situatie was wel dusdanig ernstig dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Inmioddels komen er vrijdagavond berichten dat de situatie van Barbie stabiel zouden zijn.

Spoed naar ziekenhuis

Bij de alarmcentrale kwam er vrijdagochtend via 112 een alarmmelding binnen en kwam er met spoed een ambulance naar de woning van Barbie in Scheveningen. Deze heeft haar vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Nieuwe vriend

De melding kwam vrijdagochtend rond 08.30 uur binnen. Volgens de politie zou het niet om een misdrijf gaan. Afgelopen maandag kwam Barbie met het nieuws naar buiten dat zij een nieuwe relatie is begonnen met haar nieuwe 28-jarige vriend Jordi Ossel uit Utrecht. 

Michael van der Plas

Samantha heeft samen met haar ex-vriend Michael van der Plas twee kinderen, de 6-jarige Angelina en de 3-jarige Milano. Michael van der Plas is na het horen van het nieuws rond zijn ex vanuit Spanje direct op het vliegtuig naar Nederland gestapt. Hij zal ook zijn twee kinderen opvangen. 

Lees ook: 'Barbie' vindt nieuw geluk bij Jordi Ossel uit Leusden

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de app in de App store (ios) of de Play store (android) .

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie: