dinsdag, 30. januari 2018 - 10:42 Update: 30-01-2018 11:55

'Barbie' bevestigt zelfmoordpoging tegenover roddelblad

'Barbie' bevestigt zelfmoordpoging
Foto: RTL5
Den Haag

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie doet in de Privé een boekje open over haar zelfmoordpoging van een aantal weken geleden.

Ze vertelt openlijk dat ze de kinderen vlak voor het naar school gaan afzette bij haar ouders om daar te ontbijten. "Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aankleden. Ik ben terug naar huis gelopen." Vervolgens heeft ze medicijnen en cocaïne ingenomen en sneed in haar pols. Vervolgens belde ze haar tante voor hulp, aldus het blad.

Die zou 112 hebben gebeld en haar moeder hebben gewaarschuwd. ''Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek."

Over waarom ze deze poging deed, zegt Samantha: "Vanbinnen was ik eigenlijk al dood, zo'n gevoel. Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel." Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht."

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie: