zaterdag, 9. november 2019 - 18:52 Update: 09-11-2019 20:49

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar
Foto: Archief FBF.nl
Hilversum

André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat bevestigt het management van de 25-jarige zanger.

Andre Hazes jr en Monique Westenberg hebben enige maanden geleden al besloten elkaar rust te gunnen door ''gescheiden'' te leven. Nu maakt het management van André bekend dat de breuk nu definitief is. ''Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn'', zo luidt de verklaring.

Volgens Westenberg heeft Hazes gevoelens voor een ander. Ze schrijft op haar Instagram Instagram: ''Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.

Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.

De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.

Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.

Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.''

Categorie:
Provincie: